10 de març del 2017

ÈXIT TOTAL A L'ACAMPASANTS!

Turonianes i turonians!

Aquest cap de setmana els infants i munis de l'esplai hem compartit una gran estona amb les altres entitats d'ESCM jugant, rient i fent noves amistats a l'Acampasants! Vam passar el cap de setmana a l'Espanya Industrial fent activitats i, fins i tot, vam acampar allà mateix amb les altres entitats!

Durant els dos dies vam estar dividits per grups d'edat, les Cadís estaven al grup de Peücs; les Pedres, a Mitjons; les Puigpes i les Puigmals, a Mitges, i les Pika's, a Granets.

Dissabte al matí, vam fer jocs de coneixença i relació per grups d'edat, tot fent proves per ajudar al fill protagonista del Centre d'Interès a aconseguir joguines. 





Durant la tarda, els infats separats per edats, tenien com a objectiu principal trobar una llar per a les joguines llençades pel fill perquè ja no les volia. Així doncs, els Peücs i Mitjons havien de completar un recorregut ple d'obstacles amb set diferents proves
Les Mitges van fer un trivial gegant! Dividits en grups més petits, es van haver d'enfrontar en cinc diferents proves.
Els Granets, durant la tarda, van fer dues activitats de reflexió, una sobre les llars, el seu significat i els diferents tipus que hi ha, i una altre sobre els països i els seus recursos. Tot això amb dues proves molt divertides i mogudes!

A més, tots els grups a mitja tarda vam parar per brenar i muntar tendes!

A la nit, el que volíem aconseguir era animar a les joguines, i per començar vam fer un furor per entitats, ens ho vam passar genial tot cantant!
Després ens vam dividir per edats, i cada grup va fer diferents jocs moguts i molt divertits com el kiss me o un pilla pilla a quatre bandes. 
Els més grans fins i tot van fer una activitat de nit per petits grups en la qual havien de completar un seguit de proves i despertar el seguent grup!

Diumenge al matí, els Peücs i els Mitjons es van ajuntar i van pintar un castell, per aconseguir un lloc on viure per a les joguines, i uns arbres, que simbolitzaven la flor cohesionadora de l'AcampaSants. 
Les Mitges i els Granets també es van ajuntar per construir un castell més complex amb caixes de cartó per a les joguines. Per poder construir, havien de completar diverses proves molt divertides! 


En resum, vam passar un cap de setmana genial, reivindicant la importància de l'educació en el lleure i els nostres valors i demostrant a la societat que la llavor que els esplai i caus portem plantant durant molt de temps creix, i creix amb molta força trencant les barreres que ens separen, lluitant contra les injustícies i posant el nostre granet de sorra a la societat.


Ens veiem dissabte que ve turonianes!

Us esperem amb molta energia!

Una abraçada,

Les i els munis

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada