16 de març del 2017

EXCURSIÓ I CIGRONADA!

Turonians i turonianes!

Aquest cap de setmana a l'esplai el grup més petit i el grup més gran han estat d'excursió! Voleu saber a on han anat i què han fet? Descobriu-ho!

El grup Cadí va anar d'excursió a Vilafranca! Van adonar-se que s'havien quedat sense materials per fer claus, així que van anar a la mina que tenen a Vilafranca i van fer un seguit de proves per aconseguir-ne! S'ho van passar d'allò més bé! Al final, van aconseguir visitar la fàbrica de Claudís! A més, van fer una pluja d'idees sobre el que els hi agradaria fer durant el que queda de curs i en els campaments!


El grup Pica d'Estat ha tingut cigronada! Què és una cigronada? És com una excursió d'esplai normal, però amb la diferència que es dorm al local de l'esplai!
Els infants van quedar el dissabte a la tarda i, en arribar al local, es van trobar amb una mena d'escape room de por, amb l'objectiu principal d'ajudar en Joan, un nen que havia mort feia uns anys en aquell mateix lloc, i aconseguir sortir de l'esplai!
A través d'un seguit de pistes i buscant i buscant per tot el local, van aconseguir alliberar l'ànima d'en Joan i trobar la clau per poder sortir del local...
Si els hi pregunteu segur que diran que no, però els i les munis asseguren que van passar molta por!



Diumenge al matí per fi van acabar el seu dibuix! Mireu com els hi ha quedat!


Aprofitem per recordar-vos el projecte que el grup Puigpedrós té entre mans: el dissabte 25 de març organitzaran un dinar solidari per a totes aquelles persones que ho necessitin i per preparar-lo us demanem ajuda!

Aquest dissabte, dia 18 de març, faran un recapte d'aliments al local de l'Esplai Turons! Hi podreu venir a les 10 h i a les 13 h per formar part d'aquest fantàstic projecte. Així que us animem a tots i totes a participar-hi i sumar-vos a la causa! I què podeu portar pel recapte?
- Llenties precuinades en conserva
- Xoriç sencer (no en rodanxes)


Moltes gràcies a totes!

Us esperem dissabte!

Els i les munis ;)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada