Grups

L'Esplai Turons té 5 grups fixos: Cadí, Pedraforca, Puigpedrós, Puigmal i Pica d'Estats. Cada dos anys hi ha un grup especial: els Canigós, que ens acompanyen cada dos anys a les excursions i als campaments!
A més, també tenim el grup Everest! Sí, vosaltres també teniu grup, famílies! 
Fem esplai cada dissabte, excursions de grup, excursions conjuntes i campaments d'estiu de dues setmanes. 

CADÍ
Som les Cadís, el grup dels més petits de l'esplai, i el formem nens i nenes d'entre 6 i 8 anys. Els nostres campaments d'estiu són de set dies, però ens ho passem genial igualment!
Aquest any us espera un món ple d'aventures i tindreu moltes històries a explicar amb la Laia i el Gabri!
Durant l'any, les Cadís viuran un any imprevisiblement galàctic!

PEDRAFORCA
Nosaltres ja no som tan petits. Som les Pedres i el nostre grup el formem nens i nenes d'entre 8 i 10 anys. A Pedres aquest any els espera un any molt boig! L'Elena, el Ferran i la Berta els acompanyaran a tot arreu!!


PUIGPEDRÓS
Som les Puigpes, som el grup del mig i el formem nens i nenes d'entre 10 i 12 anys.
Quin any viuran les Puigpes? Segur que un any molt apassionant i ple de riures desfermats! Els viuran al costat de l'Helena, l'Anna Padró i la Mariona.


PUIGMALS
Les Puigmals som un grup força nombrós! El formem adolescents d'entre 12 i 14 anys.
A Puigmals els espera un any desenfrenat! Algú sap què pot passar? La resposta la tenen la Júlia Planes, l'Anna Martínez i la Júlia Gràcia!


PICA D'ESTATS
Som les Pika's i estem plens d'energia! Som joves d'entre 14 i 16 anys. 
Les Pikas viuran un any imprevisiblement galàctic acompanyades de la Nicol, la Joana i la Clara!


CANIGÓ
El grup format per premonitores, que existeix un any si un any no. Aquest curs gaudiran de la companyia del Gabri, la Clara i la Niki!TURONIANES PER SEMPRE
A elles només ens queda dona'ls-hi les gràcies per tot el que han aportat a l'esplai durant els anys que hi han format part. GRÀCIES, Marc 2, Maria, Eloi i Marc 1!!
EVEREST
Som les veteranes de l'esplai... Les més sàvies i, encara que sembli mentida, les que tenim més ganes de jugar! Som les famílies turonianes! 
Aquest any una parella d'intrèpids aventurers intentaran organitzar a les famílies: la Júlia Planes i la Laia i la Nicol i algunes exmunis intentaran superar aquest repte... 
Només hi faltes tu! T'hi apuntes? 

Arxiu: grups de l'any passat