24 de març del 2017

DINAR I RECOLLIDA D'ALIMENTS

Turonians i  turonianes!!

Aquest cap de setmana a l'esplai hem tingut molts aliments! Primer de tot volem agraïr a totes aquelles persones que van contribuir al recapte d'aliments que van organitzar el grup Puigpedrós! Voleu saber que van fer aquest cap de setmana els Puigmals i les Puigpes?

El grup Puigmals van variar l'horari habitual d'esplai i van quedar per a dinar!! Van anar a comprar i ells mateixos al local es van cuinar el seu dinar! Diuen que els hi va quedar boníssim! El pròxim cop els hi demanarem que cuinin per tot l'esplai! ;) 



El grup Puigpedrós van fer una enorme recapta!! No tenien prou amb el que ens vau portar a l'esplai, ja que volen que el dinar tingui molt ressò, així que van anar a diferents supermercats a explicar el seu magnífic projecte a les persones que entraven a comprar i els hi demanaven si hi volien contribuir, i entre això i la gran aportació de les turonianes, la qual agraeixen moltíssim, van aconseguir un munt d'aliments per a cuinar el pròxim dissabte!!


Aprofitem per recordar que aquest dissabte dia 25 de març, els Puigpes cuiaran el que van recaptar i faran el dinar solidari!! Si voleu ajudar-los podeu portar: 
-Fruita
-Ceba
-Pa

Ens veiem dissabte amb molta energia com sempre!

Petons, 

Les i els munis

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada