8 de febrer del 2017

TURONIANS EN MOVIMENT

Turonians i turonianes!

Aquest cap de setmana els grups de l'esplai no han parat quiets! Tots han marxat lluny de casa per jugar i aprendre!

El grup Cadí va participar en la primera edició del Santinfantis, una trobada que van compartir amb els grups de petits de l'Esplai Xiroia i l'AE Joan Maragall, i tots junts van haver d'ajudar uns cavernícoles que estaven empresonats en un museu. Cooperant, van obtenir les diferents parts d'una clau i amb aquesta van aconseguir la salvació dels cavernícoles! Entre tantes aventures, van tenir temps de conèixer gent nova i fer moltes amistats. Es retrobaran a l'AcampaSants!




El grup Puigpedrós va viatjar fins a Berga, on hi havia el regne de Ciral, dividit en tres clans: els Krats, els Lletram i els Nyrra. També hi havia, però, una bruixa dolenta que tenia el cor glaçat i que feia que sempre fos hivern i fes fred. Al principi, els clans van lluitar entre ells, però es van adonar que el millor era unir-se per enfrontar-se a la bruixa; van escalfar-li el cor per acabar amb el fred i la van poder derrotar! Al final, contents i contentes d'haver-ho aconseguit van celebrar la victòria amb una magnífica barbacoa! Com es cuiden aquests Puigpes...




El grup Pica d'Estat va viure el seu propi dia de la pasta! Van anar fins al centre a fer una gimcana per grups tot seguint uns objectius. Havien d'aconseguir cigrons per obtenir certes informacions i guanyar els seus rivals. Van aprendre moltíssim!




L'esplai torna aquest dissabte! I estarem totes juntes. Farem les disfresses pel Carnaval, que celebrarem el 25 de febrer!

Fins aleshores!

Les i els munis

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada