24 de febrer del 2017

DESCOBRINT EL BARRI I EL TEMPS!

Turonians i turonianes!

Aquest cap de setmana a l’esplai, després del dia de les disfresses de carnestoltes, els grups es van tornar a reunir per fer activitats a l’esplai. Els Cadís i els Pedres s’ho van passar d’allò més bé a l’esplai! Voleu descobrir què van fer?

El grup Cadís van fer una activitat per conèixer els nostres barris i els altres esplais i caus amb què convivim en ell. Van fer una deriva divertidíssima, i van haver d’orientar-se pel carrer tot seguint les indicacions del cartell! A més, van fer de carters i van deixar una carta als diferents esplais i caus del Districte! La respondran?




El grup Pedres, en obrir la caixa de l'Herpo, es va trobar amb una llibreta amb totes les activitats del dia, un horari i un rellotge, i els mateixos infants havien de portar el timing! Van fer molta cohesió i van treballar el respecte, mentre jugaven i s’ho passaven genial!

També van descobrir el joc de la pastanaga, voleu saber com s’hi juga? Demaneu-los que us l'expliquin i que juguin amb vosaltres, ja veureu que bé que us ho passeu!




Recordem que aquest cap de setmana celebrarem la rua de carnaval! Quedarem com sempre a les 10 h en punt al local de l’esplai, i acabarem a les 13 h a la sortida del parc de l’Espanya Industrial.

Tenim moltes ganes de disfressar-nos i veure-us a tots i totes amb la disfressa!

Ens veiem dissabte!

Un petó,

Els i les munis

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada