20 d’octubre del 2017

PASSOS JA ES AQUÍ! PREPARADES?

Turonianes i turonians!

Agafeu-vos fort, descanseu bé i reserveu tota l'energia possible, perquè aquest cap de setmana (21 i 22 d'octubre) arriba l'esperadíssima i intrigant... EXCURSIÓ DE PASSOS!

Ho teniu tot a punt per a passar un cap de setmana ple d'activitats, reptes i diversió? Teniu ganes de conèixer els nous grups de munis? Hi haurà turonians per sempre? Si n'hi ha, qui seran? No us preocupeu! Tot això i molt més es resoldrà a l'excursió!

Us esperem a totes aquest dissabte 21 d'octubre a la torre veneciana esquerra a les 8.00 h amb el fulard i, sobretot, amb moltes ganes de gaudir!!

A les famílies, exmunis i tothom qui s'hi vulgui apuntar us estarem esperant l'endemà diumenge a les 12 h per gaudir d'una gran estona juntes i compartir amb vosaltres les magnífiques obres, la cerimònia i, com cada any, el mega dinar comunitari (recordem intentar ser inclusius amb el menjar) i el posterior concurs de pastissos (aquest any el tema va relacionat amb jocs de taula i volcans, feu volar la imaginació!).

A més, aquest curs les monitores ens hem marcat l'objectiu de reduir la petjada ecològica de l'Esplai, i per començar ens hem proposat no portar CAP paper de plata pels entrepans o altres menjars. Us animem a unir-vos a la iniciativa! Alternatives al paper de plata són tapers, draps de cuina o boc'n roll, entre d'altres.

Us hi esperem a totes!

Els i les muntis

PD: Us adjuntem una carta que ens ha arribat destinada als infants de l'Esplai. És important que se la llegeixin de cara a l'excursió!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada