24 d’octubre del 2017

PASSOS 2017!

Turonians i Turonianes!

Un any més, hem aconseguit superar exitosament l'excursió de Passos! Ha estat un cap de setmana espectacular i ple d'emocions! 

En arribar, ens van rebre uns veïns i veïnes d'Olot per ensenyar-nos la seva troballa: era el taulell d'un joc que mai havíem vist. I vam decidir començar a jugar-hi!

Durant el matí de dissabte, vam anar fent proves en grups per avançar de caselles, però a la tarda vam entrar dins el joc i havíem d'aconseguir sortir-ne abans que erupcionés el volcà. Vam fer activitats a la Fageda d'en Jordà, i entre totes vam dissenyar i executar un– pla d'evacuació davant el risc imminent d'erupció volcànica. Un cop fora, vam aconseguir veure com el volcà erupcionava. A la nit, vam caure a la casella del cementiri, i per sortir-ne vam haver-lo de creuar esquivant les estàtues que es movien si no les miraves.

Al matí de diumenge, les famílies van anar arribant, i es van convertir en protagonistes del joc per ajudar-nos a sortir-ne, superant diverses proves divertidíssimes. Tot seguit, com ja és tradició, vam veure les magnífiques obres dels infants, aquest cop sota el tema de "els jocs".

Seguidament, els i les munis ens vam posar a jugar al Tetris per encaixar i formar els nous grups de munis. Alguns, però, es van trobar amb peces que no encaixaven, i van passar a formar part dels turonians per sempre!

Els trobarem molt a faltar, però esperem que ens visiteu molt aviat! ;) Us estem molt agraïdes per tots aquests anys que heu donat a l'esplai! GRÀCIES.

Així doncs, ja tenim els nous grups, que es posaran a prova aquest proper dissabte! Quines ganes!

Us deixem amb un recull fotogràfic de l'excursió.

Ens veiem dissabte

Les i els munis

 
 
 
 
 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada