Grups

L'Esplai Turons té 5 grups fixos: Cadí, Pedraforca, Puigpedrós, Puigmal i Pica d'Estats. Cada dos anys hi ha un grup especial: els Canigós, que ens acompanyen cada dos anys a les excursions i als campaments!
A més, també tenim el grup Everest! Sí, vosaltres també teniu grup, famílies! 
Fem esplai cada dissabte, excursions de grup, excursions conjuntes i campaments d'estiu de dues setmanes. 

CADÍ
Som les Cadís, el grup dels més petits de l'esplai, i el formem nens i nenes d'entre 6 i 8 anys. Els nostres campaments d'estiu són de set dies, però ens ho passem genial igualment!
Aquest curs 18-19, el grup Cadí som una bona colla! Estan preparats per un curs molt intens amb la Marta, el Guillem, la Laura i l'Anna!
Durant l'any, les Cadís estem descobrint l'escola de màgia Magnus! I tenim les nostres pròpies varetes màgiques!

PEDRAFORCA
Nosaltres ja no som tan petits. Som les Pedres i el nostre grup el formem nens i nenes d'entre 9 i 11 anysLes nostres munis són el Martí, la Cati, el Marc i la Berta i estem preparades per arrancar un curs apassionant!
Aquest curs 18-19, les Pedres ens hem quedat tancades al museu més gran del món i hem de trobar les peces d'un engranatge per aconseguir sortir. Ah! I ens hem trobat un grup d'extraterrestres que ens ajuden... Quin misteri!
PUIGPEDRÓS
Som les Puigpes, som el grup del mig i el formem nens i nenes d'entre 11 i 13 anys.
Les nostres munis són el Pol, el Nil, l'Helena, la Marta i l'Aina i sembla que ens espera un any ple d'aventures!
Aquest curs 18-19, les Puigpes ens hem convertit en una tripulació de pirates i cada dissabte naveguem pels set mars buscant la millor illa per quedar-nos! A l'abordatgeeeeee!
PUIGMALS
Les Puigmals som un grup força nombrós! El formem adolescents d'entre 13 i 15 anys.
Els nostres munis són l'Isaac, el Marc, la Júlia, la Maria i l'Elena.
Aquest curs 18-19, les Puigmals anirem cada dissabte al fons marí i haurem d'enfrontar-nos a molts problemes! Ah, i cada dia ens posarem al dia de l'actualitat amb el Telenotícies del fons marí.
PICA D'ESTATS
Som les Pika's i estem plens d'energia! Som joves d'entre 15 i 16 anys. Aquest any anirem de campaments als Picos d'Europa!
Les nostres munis són la Clàudia, la Júlia, l'Ignasi i el Ton, que ens acompanyaran en un curs molt especial!
Durant tot l'any, les Pika's compartirem els dissabtes amb Li Bob, que ens acompanya cada dia. Segur que viurà grans aventures amb nosaltres!
EVEREST
Som les veteranes de l'esplai... Les més sàvies i, encara que sembli mentida, les que tenim més ganes de jugar! Som les famílies turonianes! 
Aquest any una parella d'intrèpids aventurers intentaran organitzar a les famílies: el Nil i l'Arnau intentaran superar aquest repte... 
Només hi faltes tu! T'hi apuntes?