6 d’octubre del 2017

COMENÇA EL CURS 2017-2018!

Turonianes i turonians!

Prepareu els fulards, les ganes de passar-ho bé i programeu ja el despertador per aquest dissabte dia 7, perquè torna l'Esplai! Les monitores i monitors us estarem esperant a les 10 h al local de l'esplai!

Després d'unes llargues vacances on totes en algun moment hem trobat a faltar l'esplai, toca tornar a la rutina, però que millor que acompanyar aquesta rutina de 3 hores setmanals de diversió, desconnexió i aprenentatge! Les 3 hores de L'ESPLAI!!!!

Doncs no us preocupeu més, perquè aquest cap de setmana comença tot un altre cop! Els monitors i monitores ho tenim tot a punt i estem molt il·lusionats per aquest nou curs! Un curs que ja us assegurem que estarà ple de sorpreses, activitats, rialles i diversió! Us ho perdreu?

Aprofitem per anunciar que el calendari d'aquest nou curs ja està actualitzat i que el podeu trobar a l'apartat de calendari de la web. I si voleu recuperar les fotos del curs o dels campaments podeu trobar-les al Flickr de l'Esplai o a l'apartat de fotos del web!

Aprofitem per fer un recordatori dels propers esdeveniments...

  - 14 d'octubre: NO hi ha esplai, és el pont del 12 d'octubre
  - 21 i 22 d'octubre: cap de setmana on farem l'esperada EXCURSIÓ DE PASSOS i, per fi, desvelarem els nous grups de munis!

Esperem que tots i totes tingueu tantes ganes de començar com nosaltres! Ens veiem dissabte!

Una abraçada!

Els i les munis

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada