22 de maig del 2018

DISSABTE D'EXCURSIONS

Turonianes i turonians!

Aquest cap de setmana ha estat molt mogut a l'esplai! Les Pika's i les Puigpes han estat d'excursió! i a més a més les Pedres han fet un dinar a l'esplai? Voleu saber com els hi ha anat? Llegiu-ho aquí! 

Les Puigpes van anar d'excursió a Vilafranca, i van dedicar el cap de setmana al gènere i la sexualitat. El matí de dissabte el van passar veient diferents situacions on s'hi poden veure actituds masclistes o sexistes, a través d'anuncis publicitaris o d'algunes preguntes i frases que els van fer reflexionar. Durant la tarda van estar parlant i resolent dubtes sobre sexualitat i vam conèixer què són i per a que serveixen els diferents mètodes anticonceptius tot trencant molts tabús!

Diumenge al mati vam fer una sèrie d'activitats que van posar a prova la seva cooperació i ingeni per acabar descobrint els elements de la cadena simbòlica del gènere! A més a més vam fer un munt de jocs divertidíssims abans de tornar cap a casa!! Va ser un cap de setmana rodó!







Les Pika's van anar d'excursió a Can Tonal! La casa d'un exmonitor de l'Esplai! Van passar el matí de dissabte parlant amb ell i aprenent com funcionava el projecte de la casa autogestionada que tenen, i en van aprenre un munt! A la tardavan decidir fer diferents activitats per descobrir que és el necessari per portar una vida autogestionada, tractant temes com el menjar i l'aigua entre d'altres. A la nit van fer un debat molt interessant sobre la sexualitat, el gènere i el sexe.

I durant el matí de diumenge van estar ajudant a la casa! Van ajudar a portar fusts, i fins i tot van empaquetar pots de tomàquet ecològic de l'hort que tenen! S'ho van passar molt bé!





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada