26 de maig del 2017

WHO IS WHO I PLATJA

Turonianes i turonians!!

Aquest cap de setmana ha sigut molt intens a can Turons! Voleu saber que van fer els grups Pica d'Estat i Puigpedrós? Descobriu-ho!

El grup Puigpedrós va recuperar el seu tema de curs, i per a fer un recordatori dels personatges que han anat treballant al llarg del curs, i per descobrir-ne de nous han fet un who is who (qui és qui) GEGANT!! S'ho van passar d'allò més bé mentre intentaven endevinar personatges històrics i en descobrien la seva història, com per exemple la de la científica Marie Curie, la descobridora del Radi i el Poloni.




El grup Pica d'Estats va aprofitar el bon temps que feia i se'n va anar a la platja de Badalona!! Van fer un munt d'activitats divertides com el Ranxo o el cul a terra entre d'altres. A més a més, estaven al dia de la Guerra guarra de campaments... Així que ja us podeu imaginar com van acabar tots i totes!! Van correr, embrutar-se, saltar, jugar, i riure fins a no poder més! I després per a descansar es van estirar a prendre el sol, no us estrenyeu si els veieu més morenos i morenes!!



Ens veiem com sempre aquest dissabte al local amb molta energia i ganes de passar-ho genial!!

Molts petonets i abraçades

Els i les munis

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada