11 de maig del 2017

PLATJA I MÚSICA!

Turonians i turonianes!

Aquest cap de setmana ha sigut molt mogut a can Turons! Els Cadís han anat d'excursió a la platja i les Pika's han fet una activitat sobre la música! Descobriu com de bé s'ho han passat!

El grup Cadís va agafar el Turo-Express per fer una ruta per Catalunya i va visitar diferents indrets del nostre territori per conèixer les seves tradicions, gastronomia i cultura. Al llarg de tot el dissabte, van fer activitats relacionades amb això i a la tarda van tenir temps per anar a la platja! La nit la van passar acampats en un càmping de Castelldefels!

El matí següent es van despertar envoltats de globus per celebrar la festa de les flors de Girona, i van seguir fent activitats per descobrir la història dels diversos llocs pels quals passaven!



El grup Pica d'Estats va fer el dia de la música! Van anar a la font del Gat a fer l'activitat i, un cop allà, van fer un munt de jocs divertidíssims per escalfar motors i les cordes vocals; van cantar amb aigua a la boca o utilitzant una sola paraula i van jugar a endevinar cançons a partir d'una frase o de la introducció. Quin munt de reptes!

Tot seguit, van fer un baròmetre que va derivar en un debat on van tractar temes com el gènere, la violència, el racisme o els tòpics en les cançons. Els van sortir idees molt interessants i, a més, van pensar quin paper té l'esplai amb el tema de la música i quin tipus de cançons haurien o no de sonar a l'esplai! També es van endur alguna sorpresa de cançons que no havien parat a escoltar bé...



Com sempre, ens veiem dissabte vinent amb molta molta energia! Aprofitem per recordar a les famílies que aquest dissabte dia 13 hi ha la segona sessió del projecte del Pau Peralta en el qual us animem a participar per dir-hi la vostra sobre com voleu que sigui l'esplai!

Ens veiem dissabte!

Les i els munis

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada