7 d’octubre del 2016

PREPARATS PER PASSOS?

Turonians, turonianes... agafeu-vos ben fort i reserveu tota l’energia possible perquè aquest cap de setmana (8 i 9 d’octubre) arriba l’esperadíssima i emocionant... EXCURSIÓ DE PASSOS!!

Esteu preparats i preparades per viure mil i una aventures, passar-ho genial i... conèixer els nous grups de munis?!?! Hi haurà munis nous? Qui seran els turonians per sempre? Hi haurà turonians per sempre? Tranquils! Totes aquestes preguntes tindran resposta! 

Us esperem a tots i totes aquest dissabte 8 d’octubre a plaça espanya a les 9.00 h amb el fulard i moltes ganes de passar-ho bé!! 

A les famílies, exmunis i tothom qui vulgui us esperem l’endemà, diumenge 9 a les 12 h per gaudir d’una divertidíssima estona junts i compartir amb vosaltres les obres, la cerimònia, i com cada any, el mega dinar comunitari i el concurs de pastissos! (el tema d’aquest any està relacionat amb l’arqueologia, deixeu volar la imaginació!)

Ens veiem dissabte!

Una abraçada,

Els i les munis

Aquesta és la carta que van rebre tots els infants per afrontar l'Excursió de Passos!
Benvolguts mariners i marineres,
El nostre vaixell en direcció a la felicitat salparà el proper dissabte al matí. Us convoquem a tots a les 9 del matí per pujar a l’embarcació que ens durà ben lluny d’aquí. El diumenge al matí, un cop ja hàgim desembarcat les famílies us podran venir a fer una visita per saludar i preguntar com ha anat el viatge.
Serà una travessia plena de dificultats, reptes i complicacions. Animals fantàstics? Onades? Tempestes? No us preocupeu! Amb el vostre esperit sereu imparables. I si ens passa alguna cosa, ens en sortirem, que per això som turonians!
Per poder unir-vos a la tripulació només heu de portar un distintiu negre i groc i una motxilla plena d’il·lusió.
Ens esperen moltes aventures i volem que ens acompanyeu!
Ens han informat que durant el llarg viatge en vaixell i haurà fortes tempestes amb llamps i trons, amb un nivell de precipitació  del 83 % així que estigueu ben alerta i agafeu-vos fort, us hi esperem.
Els capitans i capitanes de la nau 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada