10 d’octubre del 2016

PASSOS 2016!

Un any més hem superat l’excursió de passos amb un èxit extraordinari! Ha estat un cap de setmana brutal!


Dissabte al matí, els infants i els i les munis vam naufragar a una illa deserta que mai cap persona havia trepitjat abans. Allà vam construir la nostra civilització des de zero i ens va quedar xulíssimaDurant la tarda, vam passar per diferents moments històrics de la nostra civilització, i tot i que alguns moments van ser complicats, amb cooperació vam sortir-nos-en! A la nit, malauradament, vam patir un terratrèmol i alguns monitors van quedar atrapats entre les runes. Però els infants agrupats amb grups de salvament van decidir ajudar-los. I ho van aconseguir!


Al matí de diumenge, quan ja havien passat deu mil anys des del terratrèmol, les famílies van anar arribant, i els i les munis, com a arqueòlegs, vam decidir investigar la civilització en runes. Entre les runes, vam trobar un pergamí amb danses i jocs típics d’aquella civilització, així que vam decidir provar-los tots junts, i ens ho vam passar genial! Un cop acabades les activitats vam veure les obres dels infants, que aquest any havien de fer un descobriment.


Els i les munis vam seguir investigant les runes de la ciutat i vam descobrir que s’organitzava en gremis (Cadís, Pedraforca, Puigpedrós, Puigmal i Pica d’Estat)


Però les runes eren enormes així que els i les munis van decidir demanar ajuda als Canigós, que ara ja són munis!!!! I un cop hi érem tots i totes, els munis ens vam agrupar per anar a investigar cada gremi i es van descobrir els nous grups! Alguns, però, es van quedar adormits i van anar a investigar el gremi de turonians per sempre; ara ja són exmunis! Els trobarem moltíssim a faltar, però esperem que ens visiteu aviat! ;)

Us estem molt agraïts per la feina feta durant aquests anys! Gràcies!

Així, doncs, ja tenim nous grups, que es posaran a prova el proper dissabte! Quines ganes!


Us deixem amb un recull fotogràfic de l’excursió!


Fins dissabte


Els i les munis 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada