20 d’abril del 2022

EL 40+1è!

Bon dia, turonianes! En aquesta entrada del blog venim a explicar-nos que estem de celebració. Aquest any hem fet 41 anys, i ho hem celebrat i ho estem celebrant a tope!! Com que durant els últims dos anys hem estat tancats a casa, o sense poder fer gaire xerinola a causa de la pandèmia, vam decidir que no volíem fer-ho de qualsevol manera, sinó que ens esperaríem a fer-ne quaranta-u.
Vam començar el curs a l'excursió de passos gravant un lipdub (sí, com fa anys es feia...😉) que aviat podreu veure a totes les plataformes. Més endavant, vam fer una pintada a la paret externa del local que podeu veure si us hi acosteu. Veureu que és col·laborativa! Cada grup hi ha posat el seu granet de sorra, fins i tot el grup Everest i les Exmunis! Aquell dissabte, mitjançant la participació infantil, vam decidir coses tan importants com el disseny de la samarreta!! 
Després, cap al mes de febrer, vam fer un dels grans esdeveniments, la CALÇOTADA turoniana!! Famílies, infants, monitores i exmonitores van col·laborar perquè tirés endavant aquest dia màgic. Després de les activitats infantils i el dinar, hi va haver un bingo musical i una nit jove amb música i pds! Va triomfar tant, que qui sap si l'any que ve n'hi haurà una altra...


PERÒ NO S'ACABA AQUÍ!! El 28 de maig teniu l'última cita amb l'esplai. Aquest dissabte, ens trobarem al casinet d'Hostafrancs. Allà hi estan convidades totes les famílies i monitores i exmonitores històriques des del 81! Després d'un gran dinar, hi haurà obres, projeccions, i qui sap si d'altres sorpreses! No us ho perdeu. Ben aviat posarem en venda els tiquets pel dinar. 
Una abraçadaa i viu el 41è!!!

Les munis

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada