7 de novembre del 2017

LABERINTS GRECS I INTERESTELLAR

Turonianes i turonians!!

Aquest cap de setmana ja hem tingut les primeres excursions, els Puigpes han fet excursió d'un dia aquest dissabte! I les Canigós ja han començat les intendències!! I els Puigmals van treballar la pel·lícula Interestellar! Descobriu com els hi va anar!!

Els Puigpes aquest dissabte han fet excursió d'un dia!! I les Canigós es van poder estrenar com a intendents amb ells!
Els Puigpes van anar, amb la companyia del seu amic el Poll Pol, al cap de l'Ícar, que els va portar al Laberint de Creta. Durant el matí van estar dins el laberint fent diferents activitats, i un cop fora van trobar unes plomes amagades!!

Van fer una parada per fer un dinar grec, i van portar plats típics i d'altres més enginyosos que típics... (Com el PLATOn d'espaguetis, o les croCRETAs

A la tarda van fer una mica de temps lliure i van tornar a entrar al laberint, on van fer un telèfon i van construir un sextant!! S'ho van passar molt bé!!





Els Puigmals van treballar a partir de la pel·lícula Interestellar. Van començar el dissabte comunicant-se amb els munis amb missatges xifrats amb el codi Morse. Van fer samarretes amb el nom de l'estudi de cinema que han creat, i ho van acompanyar tot d'una ració de castanyes i moniatos.

Per acabar el dissabte van fer una petita obra de teatre amb uns  personatges amb la finalitat de construir un coet!! S'ho van passar d'allò més bé!




Dissabte vinent recordem que serà de 10 a 12 hores perquè les monitores tenim una trobada d'Esplac

Ens veiem dissabte!!

Les munis

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada