7 d’abril de 2017

MARXEM DE JOCS FLORALS A L'ATLÀNTIDA!

Turonians i turonianes!

Aquest cap de setmana ha estat genial! Hem compartit plegats la fantàstica i tan esperada excursió de Jocs Florals! Des de dissabte al matí fins diumenge al migdia, vam estar rient, jugant i descobrint noves cultures oceàniques, ballant amb les famílies, observant les obres de teatre i fent moltes activitats apassionants. Ens ho vam passar d'allò més bé!

El matí de dissabte vam arribar a l'Atlàntida i vam descobrir la cultura d'aquesta civilització aquàtica a través de diferents tallers. Els submarinistes de la zona ens van ensenyar a fer malabars, figures de paper i punteria, a pintar un mural i a experimentar amb un fluid no-newtonià. Quantes coses vam aprendre!

A la tarda, vam haver de desxifrar un pergamí que s'havia trobat i que estava escrit amb un idioma que només coneixien algunes persones del poble. Al final, després de molt suar, vam descodificar l'enigma! Resulta que el drac s'havia emportat el Pol, un dels habitants de l'Atlàntida.

A la nit, vam viatjar per diferents mons per arribar a la terra dels dracs i rescatar en Pol. El trajecte va estar ple d'obstacles i dificultats; vam passar molta por...

El diumenge al matí, ja al món dels dracs, vam rebre la visita de les famílies i vam compartir una estona amb en Pol, que ens va ensenyar els jocs que havia fet amb els dracs. Vam rematar-ho amb les obres dels infants i la súper-cançó de les munis.

El dinar de germanor, el concurs de pastissos i l'hora dels adéus van posar el colofó a un altre cap de setmana turonià per emmarcar.


Això és tot turonianes! Ara teniu la setmana santa per recarregar les piles pel tercer trimestre que començarà el dia 22 d'abril! I l'arrodonirem amb la diada de Sant Jordi! 

El grup Pica d'Estat, però, no tindrà gaire temps per descansar, ja que aquest dissabte marxen al Camí de Ronda! Esperem que us vagi molt bé i que torneu amb mil i una experiències per explicar-nos! Esperem que (no) us canseu molt! ;) 

Ens veiem a la tornada! 

Una abraçada 

Els i les munis

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada