18 de gener del 2017

COMENÇA EL SEGON TRIMESTRE!

Turonians i turonianes!

L'esplai ha tornat! I dissabte passat vam iniciar el segon trimestre amb moltes ganes i il·lusió! Voleu descobrir que van fer les Cadís, les Pedres i les Puigpes? Mireu!

Les Cadís i les Pedres van anar al Teatre Grec on van fer una activitat conjunta. S'ho van passar d'allò més bé! Van haver de fer d'espies i cooperar totes plegades per resoldre un misteri: l'Herpo en Brut i el Jumaclajó els volien posar a prova per descobrir si eren capaços de resoldre les incògnites, així que els infants van haver de treballar junts per resoldre el misteri.

Al final, tot i tenir algunes dificultats, ho van aconseguir i, com a recompensa, van veure que l'Herpo en Brut i el Jumaclajó els havien deixat un regal: una polsera per a cada un!



Les Puigpes van celebrar el Nadal, van menjar neules, polvorons i raïm tot jugant. En acabar, van fer una reflexió molt interessant sobre el consumisme del Nadal i la necessitat de comprar tantes coses.

Però no només això... Recordeu que a la seva excursió van decidir que farien un projecte d'ajuda social? Doncs bé, aquest dissabte van idear com el desenvoluparan. Van decidir que un dia muntaran un menjador social al costat de l'Associació de Veïns per a les persones més necessitades. La seva idea és cuinar a l'esplai i facilitar el menjar totes aquelles que ho demanin. Han fet cartells publicitaris per distribuir pel barri i repartir a persones sense sostre. El projecte el duran a terme el 18 de març!

El recapte d'aliments es farà el cap de setmana abans, i totes aquelles famílies que hi vulguin participar amb el seu granet de sorra seran benvingudes! Ja us anirem informant a mesura que s'acosti el dia!


Ens veiem el cap de setmana que ve amb molta energia!

Els i les munis

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada