1 de desembre del 2016

PUIGPES I PUIGMALS D'EXCURSIÓ!

Turonians i turonianes!

Aquest cap de setmana dos dels grups de l'esplai han anat d'excursió! Voleu descobrir com de bé s'ho van passar els Puigpes i els Puigmals? Mireu!

Els Puigpes van anar a Sils i van descobrir la figura de l'Oscar Camps, el Català de l'Any 2015 i director de l'ONG Proactiva Open Arms, que té com a objectiu rescatar del mar a refugiats que venen a Europa. Durant el matí de dissabte, van fer activitats relacionades amb els refugiats i van acabar amb una reflexió molt interessant sobre el valor del que tenim.

A la tarda, van tractar diversos projectes d'ajuda social com Avismón, Intermón o el Banc dels aliments. Van fer diferents activitats, van explicar els projectes i van valorar la seva tasca i la seva transcendència. A més, al final van decidir muntar un projecte d'ajuda a Intermón i a Open Arms per intentar dur-lo a terme durant el curs.

L'endemà, van preparar l'obra per aquest Nadal, però no us farem cap avanç... Ho descobrireu el 16 de desembre durant el Nadal Turonià!



Els Puigmals van anar al local de l'esplai Pamtu, i allà van descobrir que en Loet, el germà bessó d'en Teo, havia robat el Nadal perquè no li agradava la part consumista de la celebració. Durant el cap de setmana, van tractar temes vinculats amb el Nadal, com el consumisme o els anuncis sexistes. Tot plegat, acompanyat d'unes activitats xulíssimes i uns debats molt interessants!


Aprofitem per recordar que aquest cap de setmana no hi ha esplai, així que us desitgem un molt bon pont a tots i totes.

No trobeu a faltar massa l'esplai! Ens veiem el següent dissabte!

Molts petons

Les i els munis

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada