7 de novembre de 2016

VIDEOJOCS I ENSURTS A L'ESPLAI

Turonians i turonianes!

Després del pont i de passar un dissabte sense venir a l'esplai, l'espera ha acabat i hem tornat amb les piles més carregades que mai!

Els Puigmals van fer activitat el divendres al vespre. Van descobrir que fa molts anys el fill de la castanyera va patir un accident en uns campaments turonians i, arran d'això, la vella, que torra castanyes, va fer una maledicció a l'esplai. Els Puigmals van haver de passar per un túnel del terror i, a l'hora de sopar, l'esperit d'uns exturonians els va visitar. A partir d'aquell moment, en comptes de passar por, s'ho van passar d'allò més bé! O no...


Els Puigpes aquest dissabte van descobrir el personatge històric de Palph Baer, l'inventor del primer videojoc, i van viure l'evolució dels videojocs al llarg del temps mentre jugaven a versions d'aquests a la vida real. Van divertir-se molt jugant al Mario Kart o al Brain Training! Per acabar, van fer un debat interessantíssim sobre els videojocs.
Ja estan esperant a dissabte vinent per a conèixer un nou personatge!

Us esperem a tots i totes el proper dissabte i recordem que farem esplai de 10h a 12h del matí, ja que els i les munis assistirem a la trobada de referents del sector Barcelona d'ESPLAC!


Ens veiem dissabte!

Una super abraçada turoniana

Els i les munis

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada