5 de desembre del 2012

Dissabte 6-12-2012


Turonians i turonians, ja som aquí!


Us informem que aquest dissabte no farem esplai perquè fem pont. Així que ens veiem el proper dissabte dia 15, com sempre!

També aprofitem per dir-vos que el Nadal Turonià se celebrarà oficialment el divendres 21 de desembre a la XXVª Olimpíada, com l'any passat. Ens trobarem a l'esplai a les 17:30 i podreu tenir temps per assajar i preparar-vos les súper disfresses que SEGUR que heu preparat!!!

Als pares i mares recordar-vos que a aquí al costat, al lateral esquerra de la pàgina web, podeu subscriure-us al bloc de Turons i així rebreu totes les noves entrades al correu electrònic! És molt pràctic!

I per últim, des d'Esplais i Caus de Sants-Montjuïc (ECSM) us animem a participar a un concurs per a la creació del nou logotip:

Les bases del concurs són les següents:

- Fer el logotip en 2 colors i també en blanc i negre. No es poden utilitzar les combinacions blau-negre, taronja-negre, lila-negre, groc-negre, groc-lila, taronja-blau ni verd-groc (perq són colors de foulards d'esplais d'ECS)

- Si és fet a mà, ha de ser en un full DIN A5

- Si es fa a ordinador, s’ha d’enviar en format PDF

- No cal que tingui massa detalls (senzill)

- Ha de representar allò que és ECSM, Esplais i Caus de Sants-Montjuïc.

La proposta s'ha d'enviar per correu (si és a ordinador) el divendres dia 14 (per votar les 3 millors el dissabte dia 15 entre tots) i si és fet a mà, s'ha de portar el 15 de desembre!!!! 

El logotip guanyador passarà a ser la imatge d'ECSM, pel que s'utilitzarà a la web de la federació, als fulletons publicitaris, als segells, etc...

DEMOSTREU-NOS LES VOSTRES CAPACITATS ARTÍSTIQUES I ANIMEU-VOS A PARCITIPAR AL CONCURS!!!



Moltes abraçades i bon pont a totes i tots!! :)


Els i Les Munis


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada