10 d’abril de 2012

EXCURSIÓ DE JOCS FLORALS 2012


Cèsar… Òscar… Goya… NO! No són els noms dels meus gats! Són els premis que encara he de guanyar!!!

Ja des de ben petit la mare em va dir que em dediqués a això de ser actor!
I què voleu que us digui? A mi això de fer teatre ja m’agrada prou! Però és clar, fer carrera en el món del cinema no és tan fàcil ehhhh, cal tenir molts contactes... Jo amb el temps he anat coneixent a gent del “mundillo” del cinema i ara intento que em colin en alguna pel·lícula d’èxit!

Un ocellet m’ha dit que aquest cap de setmana les estrelles més famoses del cinema mundial es trobaran en una casa aïllada del món i de les càmeres dels fotògrafs (Mas Silvestre, a Canyamars) !!! No se que hi van a fer tots allà... però he decidit presentar-m’hi com qui no vol la cosa!
La veritat es que em fa una mica de vergonya, i us agrairia que m’hi acompanyéssiu (si no és molt demanar). Us espero el dissabte a les 9h a Plaça Espanya per anar cap allà!

Aah! I recordeu que aquesta gent tan famosa de seguida organitza un festa, així que a més del foulard i la roba d’abric faríeu bé en posar a la motxilla les vostres millors gales!


P.D.: Tot el que acabo de dir, és altament secret, si ho sap la premsa em caurà una bona bronca! Així que us demano màxima discreció Turons!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada