9 de maig del 2018

JOCS FLORALS!

Turonianes i turonians!

Aquest cap de setmana passat vam fer la gran excursió de Jocs florals!! Vam ajudar a la caputxeta vermella a trobar un conte on poder-hi viure, i vam fer un munt de jocs divertidíssims. Tot això acompanyat de la millor companyia possible! 

Durant el matí de dissabte la caputxeta ens va explicar que havia hagut de marxar del seu conte, perquè no hi podia viure, i per ajudar-la vam viatjar totes a diferents contes com els tres porquets, Alícia al país de les meravelles, la rateta que escombrava l'escaleta, la bella dorment o el llibre de la selva. A cada un vam fer una activitat diferent que ens va fer reflexionar sobre el conte, i vam descobrir un munt de coses!



Aquests contes però no van convèncer a la caputxeta, així que a la tarda vam decidir escriure els nostres propis contes per la caputxeta!! Vam anar passant per diferents proves, que ens explicaven a traves de jocs com l'assassí en moviment, un mata conills del revés o pintar amb música les diferents parts que ha de tenir un conte, com els personatges, l'espai, el temps... Vam escriure unes històries molt molt interessants! Al final del dia la Caputxeta ens va explicar que al seu conte el caçador havia començat una guerra, i ella i el llop havien hagut de fugir!




A la nit vam reviure la història de la caputxeta! Vam fer una bandera a quatre bandes, i havíem d'aconseguir una sèrie d'objectes per poder escapar del conte! Al final, els quatre grups ens vam unir i vam aconseguir obrir la porta i sortir del conte! Ens ho vam passar genial!

Diumenge al matí van venir les famílies, i totes plegades vam fer unes quantes danses dinamitzades per les Pika's!! Tot seguit vam passar a representar les obres, que eren una meravella totes, i fins i tot les famílies ens van fer 3 representacions! Després vam passar a la ceremònia de Jocs Florals, i ens van encantar  els poemes, històries i dibuixos que es van presentar!

Vam acabar l'excursió amb el mític dinar de germanor, el fantàstic concurs de pastissos, i l'hora dels adéus, va ser un cap de setmana rodó!!


Ens veiem dissabte vinent

Les munis


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada