2 de novembre del 2017

1r DIA SUPERAT

Turonians i turonianes!

Ja hem superat el primer dia d'Esplai, i hem pogut comprovar que els nous grups de monitores són genials, ens espera un curs de somni per endavant!

El dissabte vam tenir la primera prova amb els nos grups de munis, i la vam superar exitosament! Ara ja hem descoberts els temes de curs de cada grup, i els podeu trobar tots a la PÀGINA DE GRUPS!

Aquest dissabte els Cadís, hem fet jocs de coneixença, ja que hem crescut molt com a grup aquest any, i al acabar, les monitores ens han explicat que tenien un amissió super secreta i que necessitaven la nostre ajuda, però primer necessitaven saber si estàvem preparats, així que hem hagut de passar varies proves on ha sigut necessària la intel·ligència, el treball en equip, i moltes altres qualitats.

Un cop hem aconseguit passar les proves les munis ens han explicat que abans eren 4 científics que havien inventat la màquina del temps, però un d'ells, anomenat Nim Cruscat, es va perdre en alguna època i ara entre totes l'anirem a buscar!




Els Pedres també hem començat el curs amb diversos jocs de coneixença i cohesió!! I a més a més hem rebut un rellotge de sorra que ens acompanyarà durant tot el curs i una carta molt misteriosa que ens demanava ajuda...

El rellotge de sorra serà el nostre mètode de comunicació amb la persona misteriosa, i així el podrem ajudar en el que faci falta.



Ens veiem dissabte que ve!

Una abraçada 

Els i les munis

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada