13 de juliol del 2017

ELS CAMPAMENTS JA SÓN AQUÍ!

Turonians i turonianes!

L'estiu ja és aquí, i això només vol dir una cosa: arriben els campaments! Hem estat tot l'any esperant que arribi la segona quinzena de juliol i preparant-nos per aquest moment... I finalment podem afirmar que ja ha arribat l'hora! 

Després de tots els dissabtes que hem passat junts aquest curs, i després del sopar i la festa que vam fer per tancar aquest curs tan rodó, els i les munis hem estat dia i nit preparant-vos els millors dies que pugueu desitjar!

Aquest diumenge 16 de juliol tots els infants de l'esplai pujaran als autocars que els duran fins a Lladrós, on trobaran el seu campament i passaran uns dies màgics envoltats d'una gran companyia rient, jugant, caminant, estant en contacte amb la natura i, sobretot, gaudint!

Ja ho teniu tot a punt? Les motxilles preparades? No espereu fins a l'últim moment! I si us falta res, no dubteu en demanar-ho als vostres munis, que de ben segur que remouran mar i terra perquè no us falti res! 

Us esperem a totes el diumenge a les 8 del matí a les torres venecianes de plaça Espanya!

Per cert, els que ja han començat la seva aventura són els Pikas! Dimarts van marxar rumb a Picos de Europa i ja han superat la primera etapa! Tenen al davant 12 dies de caminar sense parar, però se'n sortiran perfectament! Molta sort! Ens veiem a la tornada!



I per fer baixar els nervis abans dels campaments de Lladrós, i perquè l'espera no sigui tant dura, us deixem amb algunes fotos del concert que vam fer al local amb el grup Satan Valolla! Moltes gràcies a totes les que ho vau fer possible!

  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada