14 d’abril del 2017

CAMÍ DE RONDA SUPERAT

Turonianes i turonians!!

Aquesta setmana santa, el grup Pica d'Estats s'ha començat a preparar per Picos d'Europa i ha fet una ruta pel camí de ronda per entrenar-se!! Voleu saber com els hi ha anat?

Van quedar dissabte al local a les 9, i allà van agafar tot el material que havien de dur i des d'allà van anar cap a Sants Estació per agafar el tren fins a Figueres i desprès el bus fins a Roses per a començar la seva gran aventura!

Van passar la nit a Roses i van agafar forces pel següent dia. La primera etapa era la més dura, van anar des de Roses fins a Cadaqués! Tot i ser la més dura la van superar molt bé i molt ràpid! A la tarda van descansar i alguns fins i tot es van banyar a la platja de Cadaqués!

El segon dia van anar des de Cadaqués fins a la Cala Tavallera, on es van trobar amb un paisatge de pel·lícula!! I per rematar la ruta, l'últim dia van anar des de la cala fins a Llançà!!

En tres dies van fer 54 quilòmetres!! Els seus munis afirmen que estan en forma però que si volen superar Picos, s'hauran d'entrenar més!!







Recordem que tornem amb el tercer trimestre el dissabte 22 d'abril amb molta molta energia!! Els i les munis en tenim moltíssimes ganes!! A més com cada any durant la diada de Sant Jordi (Diumenge 23 d'abril) els munis i les Pica d'Estat estarem venent roses i regalant somriures!! 

Ens veiem a la tornada!

Una abraçada, 

Els i les munis

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada