16 d’octubre del 2016

EXTRA, EXTRA! ÈXIT TOTAL!

Turonians i turonianes! Ja hem superat el primer dia d'esplai! Hem pogut comprovar que els nous grups de munis són genials i que ens espera un curs de somni per endavant!

El dissabte vam tenir la primera prova amb els nous grups de munis, i ens ho vam passar genial! Vam començar el dissabte ajuntant-nos amb els nostres grups d'edat i, al costat dels nous munis, vam conèixer el nostre tema del curs. Els podeu descobrir tots a la PÀGINA DE GRUPS!

Aprofitem per explicar-vos la nova dinàmica de la web: cada dissabte farem una publicació explicant com ha anat el dia i les activitats que han fet dos dels grups de l’esplai; començarem per ordre, així que avui veurem els Cadís i els Pedres!

Aquest dissabte, els Cadís hem fet molts jocs per conèixer-nos millor i ens ho hem passat pipa jugant al pistoler i a l'aviador. També hem visitat diferents mons (un volcà, un mar o una ciutat amb edificis baixos) en els quals havíem d'actuar de diferents maneres! Els munis ens han presentat el tema del curs i ens han donat una clau a cadascú per poder obrir la nostra porta, a través de la qual accedirem a diferents mons. A més, hem tingut l'oportunitat de PINTAR-la! Ens ha quedat xulíssima!



Els Pedres hem començat el dissabte amb algunes activitats de coneixença i hem fet diferents activitats molt divertides com els ritmes o l'oh my god. De sobte, ens hem trobat una carta de part del Herpo el Brut, on ens deia que busquéssim sis taulons i els decoréssim. Si ho fèiem bé, el pròxim dissabte construiria un cofre que seria el mitjà perfecte de comunicació per ajudar-lo. Esperem que li agradi com hem decorat els taulons! Estem ansiosos pel proper dissabte!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada