28 de març del 2017

DINAR SOLIDARI I EXCURSIÓ

Turonianes i turonians!

Aquest cap de setmana ha sigut molt mogut a can Turons! Un dels grups ha fet una excursió i un altre un dinar solidari, voleu saber com els hi ha anat? Descobriu-ho! 


El grup Puigpedrós aquest dissabte van realitzar el seu dinar solidari! Van passar-se el matí cuinant els aliments que havien recol·lectat, i ho van portar cap a l'Espanya Industrial, on van donar menjar a totes aquelles persones que ho necessitaven. I no només això, sinó que també van comprar tuppers, i els van repartir. Van aprendre un munt de coses, i van descobrir que qui menys té, realment és qui més dóna.


Van realitzar un acte digne d'admirar, del qual no només ells van treure moltes reflexions i van aprendre molt, sinó que tot l'esplai ho va fer.



El grup Puigmal en comptes de fer esplai normal, van quedar diumenge ben d'hora, i se'n van anar d'excursió a la Mola!! S'ho van passar d'allò més bé i no es van cansar gens! Diuen que estan preparadíssims per la travessa que els espera de campaments, però ja veurem si és cert...

A més a més, van trobar neu i tot! Quina enveja que ens van fer! No es van estar de llançar-se alguna que altre bola de neu pel cap...


Recordem que aquest dissabte vinent, tenim l'esperada sortida de Jocs Florals! Quedarem a les 9 h del matí a la torre veneciana esquerra per emprendre l'emocionant viatge que ens espera... Esteu preparats i preparades? Les munis si, i en tenim moltes ganes!

Ens veiem dissabte!

Una abraçada

Els i les munis

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada