1 de febrer del 2017

CONFETI, PINTURA I NEU!

Turonians i turonianes!

Aquest cap de setmana hem tingut molta activitat a l'esplai! Ni el fred, ni la neu, ni la son van aturar els infants turonians, que han fet de tot! 

El grup Cadí va arribar a l'esplai i es va trobar que els seus munis s'havien "adormit" i van haver d'entrar al món dels somnis per a despertar-los. Van ballar zumba, van llegir contes, van jugar a fer de ninges i van fer, fins i tot, una guerra de confeti! Amb tot això, van poder recuperar la clau dels somnis!



El grup Pedraforca va anar d'excursió a la neu! I en van trobar un munt! Es van llevar ben d'hora per anar a Planoles, i van aprofitar al màxim el temps! Es van passar el matí fent experiments científics molt interessants, --Sabeu què és un element no newtonià? Pregunteu-ho als Pedres, que ja són uns experts!--. A la tarda, van jugar al Trivial en diferents equips i van acabar l'activitat de tarda reflexionant sobre com estaven com a grup.
Per tancar el dia, van fer un sopar boig i un ninja divertidíssim a les fosques i amb polseres fluorescents!
El matí següent el van passar jugant i divertint-se amb la neu... Van fer ninots de neu, un iglú i es van llençar amb trineu. En resum: s'ho van passar genial!



El grup Puigmal va acabar de pintar el seu racó al local de l'esplai, i els hi va quedar genial! Han fet una il·lustració ambientada al món turonià i hi han afegit referències al seu tema del curs. Reconeixeu a algú? Mireu! Mireu!


Ens veiem el cap de setmana vinent amb noves aventures esperant!

Petons!

Els i les munis

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada