13 de desembre del 2016

CADÍS I PIKA'S D'EXCURSIÓ

Turonians i turonianes!

Aquest cap de setmana ha sigut molt mogut! Els Cadís i els Pika's han anat d'excursió i s'ho han passat extremadament bé! Han jugat, han caminat, han rigut, han fet debats interessantíssims... Descobriu-ho!

Els Cadís van fer una excursió d'un dia a Collserola. Van viatjar al planeta Kalu amb una nau especial, on van haver d'ajudar al Jumaclajó, un extraterrestre que s'havia estampat contra el planeta. Durant l'excursió, van buscar pàgines d'un llibre del Jumaclajó, el menjar i la beguda del seu acompanyant, el Girodritto, i parts de la seva nau perquè pogués tornar al seu planeta.

Durant l'excursió, els Cadís també van fer una parada al teatre del planeta Kalu, per assajar l'obra de teatre que els hi ha quedat genial! I a part de tot això, van fer un munt de jocs divertidíssims!


Els Pika's van anar al local de l'esplai Greska a Sant Boi. La seva activitat va començar amb un raïd sorpresa! Es van separar en dues famílies, i quan van arribar al lloc on havien quedat, es van trobar una nota de la T.I.S (Turoagència d'Investigació Secreta) que informava dels passos que havien de seguir i el material que havien d'agafar. Un cop a Sant Boi, cada grup havia d'anar a un supermercat a comprar una part del dinar (van fer espaguetis a la carbonara, nyam nyam...)

A la tarda, van fer una sèrie d'activitats treballant l'autoestima, la cohesió de grup i van acabar amb un debat molt interessant sobre els estereotips.
A la nit, la T.I.S va revelar perquè els havia convocat: s'havia assassinat a un familiar en comú entre les famílies i l'assassí era entre ells... Així que van jugar a un divertidíssim cluedo entre les famílies i els munis per resoldre el misteri!

L'endemà, van acabar l'obra de Nadal, però per veure com els hi ha quedat caldrà esperar una mica... Cada cop queda menys!



Us recordem que aquest divendres dia 16 de desembre celebrarem a l'esplai el Nadal Turonià! Els infants estan convocats a les 17.30 h al local, i les famílies a les 20.45 h per començar les obres a les 21 h! Quines ganes que en tenim!

Bona setmana a tots i totes!

Una abraçada

Els i les munis

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada