20 de novembre del 2016

SEMBRALLEURE

Turonians i turonianes!

Aquest cap de setmana hem participat en el SembraLleure! Ens ho hem passat molt bé i hem fet noves amistats amb infants d'altres esplais i caus dels nostres barris!

Quin dissabte més intens que vam compartir amb altres esplais i caus del Districte mentre jugàvem, ballàvem, saltàvem, cantàvem, rèiem i fèiem un munt de noves amistats!

Ens vam separar en diferents grups d'edat, ens vam barrejar amb els altres esplais i caus i tots junts vam fer un recorregut pel barri mentre fèiem diversos jocs en certs punts; una gimcana santsenca! Vam jugar a jocs com el Kiss me, el joc de la peixera o el triangle i, en acabar, vam gaudir d'un fantàstic berenar acompanyat d'una batucada que ens va fer moure a tots i totes!

Durant tota la tarda també vam fer una dinàmica per facilitar la coneixença entre els nens, nenes i joves de les diferents entitats del Districte, que funcionava de la següent manera: els infants de cada esplai i cau tenien gomets d'un color específic i havien d'intercanviar-los amb els seus companys per aconseguir tenir-ne d'altres colors.

En resum, vam gaudir d'una fantàstica tarda plena d'activitats i somriures!

Aprofitem també per desitjar un feliç Dia Universal de la Infància a tots els infants!

Una abraçada a tots i totes!

Ens veiem dissabte!

Els i les munis

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada