30 de gener del 2014

Dissabte FESTIU

Recordatori


Turonians i turonianes,

Aquest proper dissabte 1 de febrer NO hi haurà esplai! Els munis hem decidit celebrar l'entrada al mes de febrer el següent dissabte, dia 8!

Per si de cas ens trobéssiu molt a faltar, penseu que després de 2 setmanes sense veure'ns segur que prepararem activitats súper guais!!!

Us tornem a deixar aquí sota l'octaveta de Localitza'tel projecte que des d'Esplac té l'objectiu d'ajudar i donar a conèixer els esplais sense local, com és el nostre cas. En breu en farem una de grossa! Ja us informarem!!!


Petonets i abraçades :)


Els i les munis





6 de gener del 2014

Dissabte 11-1-2014

Ja som al 2014!!!


Ei turonians i turonianes!


Comencem un nou any amb moltíssimes ganes de superar l'any anterior. Per això, aquest dissabte 11 de gener ens retrobarem a les 10h a l'Associació, com sempre, però hi haurà més d'una sorpresa...!

Esperem que no us hagi crescut molt la panxa! Segur que heu menjat tots molts torrons, neules, pastissos, tortells, polvorons... Vaja, que segur que vindreu amb molta energia, oi que sí?

Atenció, famílies! Us deixem aquí a sota l'octaveta/manifest de Localitza't, la plataforma que des d'Esplais Catalans té l'objectiu d'ajudar i donar a conèixer els esplais sense local, com és el nostre cas. Esperem que us ho llegiu amb molt interès!


Petonets i abraçades!


Els i Les Munis :)




OCTAVETA: